BMW R1150GS Boxer Adventure

Een BMW R1150GS?  Deze betrouwbare motor staat voor avontuur, dynamiek en motorplezier. BMW heeft hiermee in een belangrijke behoeft voorzien. Het concept is verder door ontwikkeld en de GS’en zijn de motoren waarmee de meeste liefhebbers hun kilometers maken. Met de 1150 is een belangrijke motor ontwikkeling ingezet.

Deze Uitvaartmotor is speciaal gebouwd voor de uitvaart. Daarbij stonden onze specificaties centraal zodat hij naadloos aansluit op de wensen van de nabestaande en de professionele uitvaartverzorgers.

Met onder andere de Adventure ‘Snavel’, de  zilverkleur, het speciale zadel, tanklogo’s en het grote boxer motorblok is het een onmiskenbare BMW GS.

Het zijspan is van extra dikke buis gemaakt. Zekerheid voor alles! Om een perfecte match te maken tussen de motor en het zijspan is gekozen voor dezelfde onderdelen. Als BMW R1150GS (1130 cc) is deze solo motor op de Nederlandse markt gekomen. Motor & Zijspanservice Kampen heeft het ontwerp en de bouw op professionele wijze verzorgd.

Ook brede kisten zijn op deze Rouwmotor te vervoeren.

Het geluid dat de 1150 maakt is karakteristiek van BMW.

Deze BMW, ook wel Rouwbmw, Rouw BMW, Uitvaartbmw,  StaatsieBMWof Begrafenismotor genoemd, wordt per januari in gebruik genomen en zal bij de BMW liefhebbers in de smaak vallen.

BMW R1150GS , belangrijk om te weten

Door het gehele land inzetbaar

De pracht van een oude Harley Davidson in alle eenvoud

Persoonlijke aandacht en service

De laatste rit in stijl

Gegevens Voertuig

Gegevens cf. kentekenbewijs:

Algemene Staat van het voertuig:

Op het moment van de taxatie is het object visueel waargenomen, er zijn geen onderdelen gedemonteerd.

Omschrijving:

Het object is in goede staat.

Waarde van het voertuig:

Bij het vaststellen van de waarde houden we rekening met diverse factoren, zoals de marktwaarde van het voertuig op het moment van taxeren, de staat van het voertuig inclusief de tellestand en de verbeteringen/veranderingen die het voertuig heeft ondergaan.

De taxatiewaarde van de motorfiets inclusief het zijspan is € X,- (sorry, die geven we hier niet vrij)

Rouwmotor “Last Ride”

Controleer uw spambox als u geen antwoord heeft ontvangen op uw aanvraag.