BMW R1150GS Boxer Adventure

De BMW “GS-familie” is een zeer geliefd concept onder de BMW-liefhebbers. Het betreft stoere adventure-motorfietsen met zware boxermotoren. Juist omdat de BMW-liefhebbers zoveel mooie ervaringen en herinneringen aan hun GS hebben, heeft Rouwmotor de R1150GS aan haar ‘vloot’ toegevoegd.

Een BMW R1150GS?  Deze betrouwbare motor staat voor avontuur, dynamiek en motorplezier. BMW heeft hiermee in een belangrijke behoefte voorzien. Dit concept is door BMW verder ontwikkeld en daardoor zijn het de GS-en waarmee de meeste liefhebbers hun kilometers maken.

 Onze Uitvaart-BMW is, met onder andere de “Adventure-snavel”, de zilverkleur, het speciale zadel, tanklogo’s en het grote boxer-motorblok, een onmiskenbare BMW GS. Het geluid dat de 1150 maakt is karakteristiek voor BMW.

 Onze GS is speciaal voor de uitvaart verbouwd. Daarbij stonden onze specificaties centraal, zodat hij naadloos aansluit op de wensen van nabestaanden en van professionele uitvaartverzorgers.

Het zijspan ervan is met extra dikke buis gemaakt (Zekerheid voor alles!). Om een perfecte match te maken tussen de motor en het zijspan is gekozen voor dezelfde onderdelen als van de motor.

Deze BMW R1150GS (1130 cc) is als solomotor op de Nederlandse markt gekomen. Motor & Zijspanservice Kampen heeft het ontwerp en de bouw voor ons op professionele wijze verzorgd, waardoor op deze Rouwmotor ook bredere kisten zijn te vervoeren.

 Deze BMW, ookwel RouwBMW, Uitvaart-BMW,  StaatsieBMW of Begrafenismotor genoemd, wordt is januari 2023 in gebruik genomen en zal bij de BMW-liefhebbers een warm gevoel losmaken.

BMW R1150GS , belangrijk om te weten

Door het gehele land inzetbaar

De pracht van een G1150GS

Persoonlijke aandacht en service

De laatste rit in stijl

Gegevens Voertuig

Gegevens cf. kentekenbewijs:

Algemene Staat van het voertuig:

Op het moment van de taxatie is het object visueel waargenomen, er zijn geen onderdelen gedemonteerd.

Omschrijving:

Het object is in goede staat.

WAARDEBEPALING VAN HET VOERTUIG:

Bij het vaststellen van de waarde van een voertuig houdt men rekening met diverse factoren, zoals de marktwaarde van het voertuig op het moment van taxeren, de staat van het voertuig inclusief de tellerstand en de verbeteringen/veranderingen die het voertuig heeft ondergaan.

Daarnaast heeft deze prachtige fiets een enorme emotionele waarde. Het is met name die waarde die bepalend is voor uw keuze om dit voertuig te gebruiken voor de laatste rit van de overledene.

Rouwmotor “Last Ride”

Controleer uw spambox als u geen antwoord heeft ontvangen op uw aanvraag.