Harley-Davidson Heritage Springer Softail Classic

Deze Uitvaartmotor is speciaal gebouwd voor de uitvaart. Daarbij stonden onze specificaties centraal zodat hij naadloos aansluit op de wensen van de nabestaande en de professionele uitvaartverzorgers.

Met onder andere de Springer voorvork, de diepzwarte kleur, tanklogo’s, spatborden, solozadel en fishtail uitlaten heeft deze motor veel gelijkenissen met de Liberator.

Het zijspan is van extra dikke buis gemaakt. Zekerheid voor alles! Om een perfecte match te maken tussen de motor en het zijspan is gekozen voor dezelfde onderdelen. Als Harley-Davidson Heritage Springer Softail Classic FLSTSCi (1449 cc) is deze solo motor op de Nederlandse markt gekomen. Motor & Zijspanservice Kampen heeft het ontwerp en de bouw op professionele wijze verzorgd.

Zelfs brede kisten zijn op deze Rouwharley te vervoeren. In combinatie met het in hoogte verstelbare perron is deze rouwmotorfiets echt uniek!

Het geluid dat uit de Fishtail uitlaten komt is onmiskenbaar de echte HD roffel.

Deze Harley-Davidson, ook wel Rouwharley, Rouw HD, Uitvaartharley of Begrafenismotor genoemd, wordt heeft meest gekozen en is een echte blikvanger.

De Rouwharley, belangrijk om te weten

Door het gehele land inzetbaar

De pracht van een oude Harley Davidson in alle eenvoud

Persoonlijke aandacht en service

De laatste rit in stijl

Gegevens cf. kentekenbewijs:

Gegevens Voertuig

Algemene Staat van het voertuig:

Op het moment van de taxatie is het object visueel waargenomen, er zijn geen onderdelen gedemonteerd. Omschrijving: Het object is in goede staat.

WAARDEBEPALING VAN HET VOERTUIG:

Bij het vaststellen van de waarde van een voertuig houdt men rekening met diverse factoren, zoals de marktwaarde van het voertuig op het moment van taxeren, de staat van het voertuig inclusief de tellerstand en de verbeteringen/veranderingen die het voertuig heeft ondergaan.

Daarnaast heeft deze prachtige fiets een enorme emotionele waarde. Het is met name die waarde die bepalend is voor uw keuze om dit voertuig te gebruiken voor de laatste rit van de overledene.

Rouwmotor “Last Ride”

Controleer uw spambox als u geen antwoord heeft ontvangen op uw aanvraag.